cPanel

Horde Webmail ja sen säätäminen

1. Yleistä 2. Horden säätäminen – Muokkaa Inbox-näkymää – Tallenna automaattisesti lähetettyjen viestien yhteystiedot – Kielen muuttaminen – Automaattiset allekirjoitukset viesteihin

WebDisk cPanel palvelimilla

WebDisk on cPanel palvelimilla oleva mahdollisuus muokata/hallita tiedostoja yli webdav protokollan

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

cPanel hallintapaneliin kirjautuminen. Salasanan resetointi.

cPanel halllintapanelin kirjautumissivulle pääsee kahdesta osoitteesta: 1. Palvelimen yleinen osoite, muodossa: https://cpX.radicenter.eu:2083/ (jossa X on siis palvelimen kirjain a-z, millä palvelimella tuo verkkosivu on) 2. Osoite asiakkaan omalla verkkotunnuksella muodossa: https://cpanel.minunverkkotunnus.fi (jossa minunverkkotunnus.fi tulisi päivittää siis oman verkkotunnuksen nimellä) Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään asiakkaille sähköpostilla. Jos olette unohtaneet salasanan, tarvitsette sen palauttamsieksi käyttäjätunnusta ja asiakastilin yhteys […]

PHP versiot ja niiden käyttö cPanel palvelimilla

Asiakkaat ovat kysyneet meiltä, onko mahdollista muokata PHP versioita cPAnel tilin kautta per verkkotunnus. Kyllä on se mahdollista cPanelin kautta, kuin myös komentoriviltä:

Roskaspostin määrä lisääntynyt – mitä tehdä?

Viime aikoina on lisääntynyt huomattavasti roskapostien määrä ja Radicenterin sekä asiakkaiden huoli koskien tätä ongelmaa. Kysymys on aina ollut sama: ”Miten voisi paremmin estää saapuvaa roskapostia?” Olemme omalta puolelta ottaneet käyttöön kansainväliset roskapostin estolistat: – cbl.abuseat.org – bl.spamcop.net – combined.rbl.msrbl.net – b.barracudacentral.org – zen.spamhaus.org – hostkarma.junkemailfilter.com Joka päivä kuitenkin lisääntyy uusia lähettäjiä (roskapostittajat) ja tieto […]

FTP palvelin / FTP tili / SFTP

cPanel palvelimet haluaa salatun TLS FTP yhteyden käytön. (Jos FTP ohjelma ei oo päivitetty tai ei osaa käyttää salattua TLS FTP yhteyttä – suosittelen päivittää ohjelman!) Alkaen 01.07.2020 ei oo enää mahdollista käyttää suojamattomaa ns. ”tavallista sisäänkirjautumista FTP’lla, ilman TLS/SSL autentikointia” portissa 21! Enemmän tietoa FTP palvelimien/tilejä kohti:

, , , ,

Nimipalvelimien ja nimipalvelimien tietuieiden vaihto/muokkaus (A, TXT, CNAME, MX ym.)

1. Radicenterin nimipalvelimet 2. Nimipalvelimien tietuieiden (A , CNAME , TXT, …) muokkaus – cPanelin kautta 3. Verkkotunnuksien nimipalvelimien (ns1.*, ns2.*, ns3.*) vaihto 4. Vanhojen Netpointin nimipalvelimien palveluiden poisto 1. Radicenterin nimipalvelimet 1. Radicenterin nimipalvelimet ovat: ns1.radicenter.com ns2.radicenter.eu ns3.radicenter.ee ns4.radicenter.fi Vaikka monet toiset palvelut voi pyytää myös nimipalvelimien IP’iten lisämistä muokkauslomakkeen, riittä kyllä vaan nimipalvelimien […]

, , , , , , , ,

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.