cPanel

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

cPanel hallintapaneliin kirjautuminen. Salasanan resetointi.

cPanel halllintapanelin kirjautumissivulle pääsee kahdesta osoitteesta: 1. Palvelimen yleinen osoite, esimerkiksi: https://cpa.radicenter.eu:2083/ 2. Osoite asiakkaan omalla verkkotunnuksella: https://cpanel.minunverkkotunnus .fi Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään asiakkaille sähköpostilla. Jos olette unohtaneet salasanan, tarvitsette sen palauttamsieksi käyttäjätunnusta ja asiakastilin yhteys s-postiosoitetta. 1. Salasanan resetoimiseksi painakaa linkkiä  Reset Password. 2. Senjälkeen kirjoittakaa kohtaan Username käyttäjätunnus muodossa np1234* taii r1234**. Painakaa nappia  Reset Password. […]

FTP palvelin

Radicenterilla on 2 eri hallintapaneelia (DirectAdmin ja cPanel) 1. DirectAdmin 2. cPanel 3. Lisätietoa Kun DirectAdminin alla on mahdollista käyttää myös suojamattomia FTP yhteyksiä siis cPanel haluaa salatun TLS FTP yhteyden käytön. (Jos FTP ohjelma ei oo päivitetty tai ei osaa käyttää salattua TLS FTP yhteyttä – suosittelen päivittää ohjelman tai käyttää sitä ilman TLS […]

Nimipalvelimien ja nimipalvelimien tietuieiden vaihto/muokkaus (A, TXT, CNAME, MX ym.)

1. Radicenterin nimipalvelimet 2. Nimipalvelimien tietuieiden (A , CNAME , TXT, …) muokkaus – cPanelin kautta – DirectAdminin kautta 3. Verkkotunnuksien nimipalvelimien (ns1.*, ns2.*, ns3.*) vaihto 4. Vanhojen Netpointin nimipalvelimien palveluiden poisto 1. Radicenterin nimipalvelimet 1. Radicenterin nimipalvelimet ovat: ns1.radicenter.com ns2.radicenter.eu ns3.radicenter.ee ns4.radicenter.fi Vaikka monet toiset palvelut voi pyytää myös nimipalvelimien IP’iten lisämistä muokkauslomakkeen, riittä […]