DirectAdmin

Nopeampi PHP + opCache

Since some customers have found that our servers have been slower in some cases compared to some other providers and according to customer’s feedback and wishes, we took the decision to change the mod_php to php-fcgi (PHPFastCGI). We have also implemented Zend’i opcode cache module.

PHP versiot ja päivitykset DirectAdmin palvelimilla

Seuraava tieto koskee PHP version päivityksiä Radicenterin palvelimilla. (Alkaen 15.09.2014 on kaikilla palvelimilla mahdollista valita eri PHP versioiden välillä) Miten käyttää eri PHP versioita: – Domainin PHP version muuttamisen ohjeen löydätte  TÄÄLTÄ – Jos haluatte testata eri php versioiden toimivuutta, silloin riittää, jos muuttaa tiedoston tarkentinta .php muotoon .phpXX , jossa XX on php versionumero […]

PHP version muuttaminen DirectAdminissa

Alkaen 15.09.2014 on mahdollista domainkohtaisesti valita käytössä oleva PHP versio. Jos tilillä on enemmän kuin 1 domain, on mahdollista valita jokaiselle domainille eri versio. Valikossa on vanhempi PHP versio ja uusin ”stable” PHP versio. 1. Valitkaa Domain Setup jos teidän tilillä on yksi verkkotunnus  (Kuvake 1) tai Domain Administration jos tilillä on enemmän verkkotunnuksia. 2. […]

Miten lisätään uusi MySQL tietokanta

1. DirectAdmin hallintapaneelissa 2. cPanel hallintapaneelissa 1. DirectAdmin hallintapaneelissa 1. Kirjaudu DirectAdmin tilille 2. Avaa MySQL Management 3. Lisää uusi tietokanta (”Create new database”) 4. Lisää tarvittavat tiedot – tietokannan nimi ja salasana (HUOM! Salasanan täytyy olla turvallinen – sen tulisi sisältää numeroita, isaoja ja pieniä kirjaimia sekä muita merkkejä. cPanel hallintapaneelissa 1. Kirjaudu cPanel […]

DirectAdmin varmuuskopiointi kadonnut

Alkaen maaliskuusta 2014 ei ole enää mahdollista käyttää DirectAdminin ”varmuuskopiointia” sivulla ”Create/restore backups”. Syyt siihen, miksi tämä ominaisuus poistettiin: 1. Kyseinen varmuuskopiointi ei ottanut talteen tiedostoja ja sähköpostiviestejä. Ainoastaan tietokannat, sähköpostiosoitteet ja FTP käyttäjätunnukset. Isojen tietokantojen varmuuskopiointi aiheutti palvelinten kaatumisia, lisäksi olivat jotkut varmuuskopiot virheelliset. 2. Radicenter tekee kaikista tarvittavista tiedostoista ja asetuksista varmuuskopiot kerran […]

Sähköpostitilien hallinta DirectAdminissa

Sähköpostitilien hallinta tapahtuu DirectAdminin kautta: E-Mail Accounts Tilien luominen. Salasanojen muuttaminen. Postilaatikon koon muuttaminen.Catch-All E-Mail Aseta Catch-All palvelu Forwarders Sähköpostien edelleenohjaukset Autoresponders Automaattivastaajat Vacation Messages Lomavastaajat   Sähköpostitilien luominen Avatkaa linkki E-Mail Accounts, sitten Create mail account. Kirjoittakaa uuden sähköpostiosoitteen nimi (kuvassa esimerkkinä arved @domain.com), salasana (pakollista on käyttää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita) […]

Joomla/WordPress hallintapaneeli (/administrator , /wp-admin/ wp-login.php) kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa

Viime viikkoina Joomla ja WordPress sivustoja kohtaan on tehty laajalti iskuja, jossa yritetään päästä asiakkaiden sivustojen hallintaan. Tämän takia oleme ottaneet käyttöön lisäsuojauksen sivustoille, erityisesti administrator kansio/polku. Hyökkäysten torjumiseksi olemme ottaneet käyttöön lisäkirjautumisen hallintapaneliin. Ennen kuin hallintasivulle pääsee, täytyy kirjautua seuraavilla tunnuksilla: Käyttäjätunnus: admin Salasana: radicenter

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.