Domainit / Verkkotunnukset

Nopeampi PHP + opCache

Since some customers have found that our servers have been slower in some cases compared to some other providers and according to customer’s feedback and wishes, we took the decision to change the mod_php to php-fcgi (PHPFastCGI). We have also implemented Zend’i opcode cache module.

Kansainvälisten verkkotunnusten rekisteröintitoimintojen muutos

ICANN (kansainvälisten domainien ylin taho) teki muutamia tärkeitä muutoksia domainnimien rekisteröintiehtoihin 1.1.2014 alkaen: Geneeristen verkkotunnusten (COM, NET, ORG, INFO, jne.) rekisteröijät saavat sähköpostiviestin, jossa pyydetään avaamaan viestissä oleva linkki ja vahvistamaan yhteystiedot. Tiedot täytyy vahvistaa linkin kautta 15 päivän sisällä verkkotunnuksen rekisteröimisestä. Jos näin ei tehdä, niin domainin toiminta keskeytetään ja ohjataan Radicenterin kumppanin sivuille. […]

Nimipalvelimien ja nimipalvelimien tietuieiden vaihto/muokkaus (A, TXT, CNAME, MX ym.)

1. Radicenterin nimipalvelimet 2. Nimipalvelimien tietuieiden (A , CNAME , TXT, …) muokkaus – cPanelin kautta – DirectAdminin kautta 3. Verkkotunnuksien nimipalvelimien (ns1.*, ns2.*, ns3.*) vaihto 4. Vanhojen Netpointin nimipalvelimien palveluiden poisto 1. Radicenterin nimipalvelimet 1. Radicenterin nimipalvelimet ovat: ns1.radicenter.com ns2.radicenter.eu ns3.radicenter.ee ns4.radicenter.fi Vaikka monet toiset palvelut voi pyytää myös nimipalvelimien IP’iten lisämistä muokkauslomakkeen, riittä […]