FTP/SFTP

FTP palvelin

Radicenterilla on 2 eri hallintapaneelia (DirectAdmin ja cPanel) 1. DirectAdmin 2. cPanel 3. Lisätietoa Kun DirectAdminin alla on mahdollista käyttää myös suojamattomia FTP yhteyksiä siis cPanel haluaa salatun TLS FTP yhteyden käytön. (Jos FTP ohjelma ei oo päivitetty tai ei osaa käyttää salattua TLS FTP yhteyttä – suosittelen päivittää ohjelman tai käyttää sitä ilman TLS […]

Minne ladata kotisivujen tiedostot

DirectAdmin: Kotisivujen tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /domains/omadomain.fi/public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /home/käyttäjätunnus/domains/omadomain.fi/public_html cPanel: Kotisivujen tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /public_html Lisäverkkotunnuksien alla: Tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /domains/omadomain.fi/public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /home/käyttäjätunnus/domains/omadomain.fi/public_html

SFTP palvelin

SFTP palvelimen osoite on muotoa: ftp.omadomain.fi. SFTP palvelimen portti on 22. SFTP palvelimelle pystyy luomaan yhteyden AINOASTAAN DirectAdmin pääkäyttäjätunnuksella.

Kuinka kopioida tilin tietoja eri DirectAdmin palvelimelta toiseen

Tässä esimerkissä näet , miten voit kopioida / siirtää käyttäjätilin tiedostot yhdestä DirectAdmin (DA) palvelimelta toiselle rsyncin avulla 1 . Kirjautu vanhan palvelimeen SSH yli (Suosittelemme käytää Puttya) . 2 . Kirjautu vanhan palvelimeen DA kautta ( https://sunkotisivu.com:2222/ ) 3 . Kopio tiedostot ja asetukset yli DA’n ( Create/Restore backup -> Create backup ) 4 […]