Käyttäjätili

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

cPanel hallintapaneliin kirjautuminen. Salasanan resetointi.

cPanel halllintapanelin kirjautumissivulle pääsee kahdesta osoitteesta: 1. Palvelimen yleinen osoite, esimerkiksi: https://cpa.radicenter.eu:2083/ 2. Osoite asiakkaan omalla verkkotunnuksella: https://cpanel.minunverkkotunnus .fi Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään asiakkaille sähköpostilla. Jos olette unohtaneet salasanan, tarvitsette sen palauttamsieksi käyttäjätunnusta ja asiakastilin yhteys s-postiosoitetta. 1. Salasanan resetoimiseksi painakaa linkkiä  Reset Password. 2. Senjälkeen kirjoittakaa kohtaan Username käyttäjätunnus muodossa np1234* taii r1234**. Painakaa nappia  Reset Password. […]

Kansainvälisten verkkotunnusten rekisteröintitoimintojen muutos

ICANN (kansainvälisten domainien ylin taho) teki muutamia tärkeitä muutoksia domainnimien rekisteröintiehtoihin 1.1.2014 alkaen: Geneeristen verkkotunnusten (COM, NET, ORG, INFO, jne.) rekisteröijät saavat sähköpostiviestin, jossa pyydetään avaamaan viestissä oleva linkki ja vahvistamaan yhteystiedot. Tiedot täytyy vahvistaa linkin kautta 15 päivän sisällä verkkotunnuksen rekisteröimisestä. Jos näin ei tehdä, niin domainin toiminta keskeytetään ja ohjataan Radicenterin kumppanin sivuille. […]

Kuinka kopioida tilin tietoja eri DirectAdmin palvelimelta toiseen

Tässä esimerkissä näet , miten voit kopioida / siirtää käyttäjätilin tiedostot yhdestä DirectAdmin (DA) palvelimelta toiselle rsyncin avulla 1 . Kirjautu vanhan palvelimeen SSH yli (Suosittelemme käytää Puttya) . 2 . Kirjautu vanhan palvelimeen DA kautta ( https://sunkotisivu.com:2222/ ) 3 . Kopio tiedostot ja asetukset yli DA’n ( Create/Restore backup -> Create backup ) 4 […]