Käyttäjätili

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

cPanel hallintapaneliin kirjautuminen. Salasanan resetointi.

cPanel halllintapanelin kirjautumissivulle pääsee kahdesta osoitteesta: 1. Palvelimen yleinen osoite, muodossa: https://cpX.radicenter.eu:2083/ (jossa X on siis palvelimen kirjain a-z, millä palvelimella tuo verkkosivu on) 2. Osoite asiakkaan omalla verkkotunnuksella muodossa: https://cpanel.minunverkkotunnus.fi (jossa minunverkkotunnus.fi tulisi päivittää siis oman verkkotunnuksen nimellä) Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään asiakkaille sähköpostilla. Jos olette unohtaneet salasanan, tarvitsette sen palauttamsieksi käyttäjätunnusta ja asiakastilin yhteys […]

Kansainvälisten verkkotunnusten rekisteröintitoimintojen muutos

ICANN (kansainvälisten domainien ylin taho) teki muutamia tärkeitä muutoksia domainnimien rekisteröintiehtoihin 1.1.2014 alkaen: Geneeristen verkkotunnusten (COM, NET, ORG, INFO, jne.) rekisteröijät saavat sähköpostiviestin, jossa pyydetään avaamaan viestissä oleva linkki ja vahvistamaan yhteystiedot. Tiedot täytyy vahvistaa linkin kautta 15 päivän sisällä verkkotunnuksen rekisteröimisestä. Jos näin ei tehdä, niin domainin toiminta keskeytetään ja ohjataan Radicenterin kumppanin sivuille. […]

Kuinka kopioida tilin tietoja eri DirectAdmin palvelimelta toiseen

Tässä esimerkissä näet , miten voit kopioida / siirtää käyttäjätilin tiedostot yhdestä DirectAdmin (DA) palvelimelta toiselle rsyncin avulla 1 . Kirjautu vanhan palvelimeen SSH yli (Suosittelemme käytää Puttya) . 2 . Kirjautu vanhan palvelimeen DA kautta ( https://sunkotisivu.com:2222/ ) 3 . Kopio tiedostot ja asetukset yli DA’n ( Create/Restore backup -> Create backup ) 4 […]

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.