Kotisivut

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

Sähköpostitilin hallinta käyttäjälle

Suuren kysynnän takia olemme lisänneet DirectAdminiin mahdollsiuuden, että sähköpostitilin käyttäjä pystyy itse vaihtamaan s-postin salasanan ja aktivoimaan lomavastaajan.

PHP versiot ja päivitykset DirectAdmin palvelimilla

Seuraava tieto koskee PHP version päivityksiä Radicenterin palvelimilla. (Alkaen 15.09.2014 on kaikilla palvelimilla mahdollista valita eri PHP versioiden välillä) Miten käyttää eri PHP versioita: – Domainin PHP version muuttamisen ohjeen löydätte  TÄÄLTÄ – Jos haluatte testata eri php versioiden toimivuutta, silloin riittää, jos muuttaa tiedoston tarkentinta .php muotoon .phpXX , jossa XX on php versionumero […]

Apache turvallisuus – version päivitys ja kysymykset

13.09.2014 suoritettiin Apache version 2.2 > 2.4 päivitys turvalisempaan vakaan versioon. Apache 2.2.* oli tuettu ”legacy” asennuksena – Apache 2.4.* on hetkellä uusin ”stable” asennusversio (Lisätietoja: http://httpd.apache.org/) Kysymykset/Vastukset K: Miksi sivustolla on päivityksen jälkeen vikailmoitus Error 500 ? — V: Kyseinen vika on esiintynyt joillakin käyttäjillä. Kyseisen vian aiheuttaa sivuston kansiossa olevassa .htaccess tiedostossa oleva […]

Verkkosivusto ei toimi – päivitetty PHP versio – Error: reference/function is deprecated Edit this entry

01.01.2014 päivitimme palvelimen PHP version. Uusi versio: 5.3.28 . Muutoksesta on lähetetty ilmoitukset: 11.12.2013 11.02.2013 07.04.2013 Muutos oli alunperin tarkoitettu toteuttaa 1. tammikuuta 2013, mutta sitä siirrettiin asiakkaiden pyynnöstä Enää ei ollut mahdollista lykätä päivitystä, koska veriso PHP 5.2 ei ole virallisesti ollut tuettu jo kolme vuotta . Ilmoitukset on lähetetty asiakkaiden tilien yhteys sähköpostiosoitteisiin: […]

Haittaohjelmia koskeva varoitus – miten toimia?

Miten tulisi toimia, jos olet saanut haittaohjelma varoituksen? Radicenterin automaattinen tiedostojen skanneri on löytänyt sinun käyttäjätilisi alta haittaohjelmia (malware). Luultavasti on haittaohjelmia ladattu tilille käyttäen käyttäjätilillä sijaitsevan ohjelmiston haavoittuvuuksia. Viestin lopussa on lista tiedostoista, jotka sisältävät haitallista koodia. Pyydämme poistamaan näistä tiedostoista haittaohjelman koodin, poistamaan tarpeettomat tiedostot ja päivittämään tarvittaessa käyttäjätilillä käytössä olevan ohjelmisto uusimpaan […]

Minne ladata kotisivujen tiedostot

DirectAdmin: Kotisivujen tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /domains/omadomain.fi/public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /home/käyttäjätunnus/domains/omadomain.fi/public_html cPanel: Kotisivujen tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /public_html Lisäverkkotunnuksien alla: Tiedostot  täytyy ladata kansioon, jonka polku on: /domains/omadomain.fi/public_html PHP skripteissä täytyy määritellä kotisivun kansioksi: /home/käyttäjätunnus/domains/omadomain.fi/public_html

Kuinka kopioida tilin tietoja eri DirectAdmin palvelimelta toiseen

Tässä esimerkissä näet , miten voit kopioida / siirtää käyttäjätilin tiedostot yhdestä DirectAdmin (DA) palvelimelta toiselle rsyncin avulla 1 . Kirjautu vanhan palvelimeen SSH yli (Suosittelemme käytää Puttya) . 2 . Kirjautu vanhan palvelimeen DA kautta ( https://sunkotisivu.com:2222/ ) 3 . Kopio tiedostot ja asetukset yli DA’n ( Create/Restore backup -> Create backup ) 4 […]

Joomla/WordPress hallintapaneeli (/administrator , /wp-admin/ wp-login.php) kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa

Viime viikkoina Joomla ja WordPress sivustoja kohtaan on tehty laajalti iskuja, jossa yritetään päästä asiakkaiden sivustojen hallintaan. Tämän takia oleme ottaneet käyttöön lisäsuojauksen sivustoille, erityisesti administrator kansio/polku. Hyökkäysten torjumiseksi olemme ottaneet käyttöön lisäkirjautumisen hallintapaneliin. Ennen kuin hallintasivulle pääsee, täytyy kirjautua seuraavilla tunnuksilla: Käyttäjätunnus: admin Salasana: radicenter