MySQL

Miten lisätään uusi MySQL tietokanta

1. DirectAdmin hallintapaneelissa 2. cPanel hallintapaneelissa 1. DirectAdmin hallintapaneelissa 1. Kirjaudu DirectAdmin tilille 2. Avaa MySQL Management 3. Lisää uusi tietokanta (”Create new database”) 4. Lisää tarvittavat tiedot – tietokannan nimi ja salasana (HUOM! Salasanan täytyy olla turvallinen – sen tulisi sisältää numeroita, isaoja ja pieniä kirjaimia sekä muita merkkejä. cPanel hallintapaneelissa 1. Kirjaudu cPanel […]

DirectAdmin varmuuskopiointi kadonnut

Alkaen maaliskuusta 2014 ei ole enää mahdollista käyttää DirectAdminin ”varmuuskopiointia” sivulla ”Create/restore backups”. Syyt siihen, miksi tämä ominaisuus poistettiin: 1. Kyseinen varmuuskopiointi ei ottanut talteen tiedostoja ja sähköpostiviestejä. Ainoastaan tietokannat, sähköpostiosoitteet ja FTP käyttäjätunnukset. Isojen tietokantojen varmuuskopiointi aiheutti palvelinten kaatumisia, lisäksi olivat jotkut varmuuskopiot virheelliset. 2. Radicenter tekee kaikista tarvittavista tiedostoista ja asetuksista varmuuskopiot kerran […]

MyQL dump path

Absolute path to mysql on: /usr/local/bin    Absolute path to mysqldump on : /home/käyttäjätunnus/domains/omadomain.fi   tai /home/käyttäjätunnus/   ( /home/np******/ )