Sähköposti

Mailman sähköpostilistat

1. Mikä on Mailmanin sähköpostilista ja miksi sitä tarvitaan? 2. Kuinka luodaan Mailman sähköpostilista? 3. Kuinka hallinnoida sähköpostilistoja? 4. Esimerkkejä/Lisätietoja 5. Kysymykset/Vastaukset

Sähköpostitilin hallinta käyttäjälle

Suuren kysynnän takia olemme lisänneet DirectAdminiin mahdollsiuuden, että sähköpostitilin käyttäjä pystyy itse vaihtamaan s-postin salasanan ja aktivoimaan lomavastaajan.

SSL-TLS sertifikaatin herja sähköpostissa – miten pitäisi toimia?

Jos asiakakkalle ei oo tilattu erikseen IP osoitetta eikä SSL sertifikaattia (wildcard domain cert) – osaat sähköpostiohjelmat voi antaa ”mismatch” herjaa (Teidän sähköpostipalvelin kyllä käyttää meidän yleistä suojattua sertifikaattia mutta kun palvelimen nimet eivät oo samoja, niin antaa se herjaviestin siitä) Ratkaisuja olisi: Outlook http://support.microsoft.com/kb/2783881 – 4. alaosa Mac Mail http://wiki.dreamhost.com/Re-Trust_SSL_Cert Thunderbird Thunderbird ohjelmassa riittää […]

Roskaspostin määrä lisääntynyt – mitä tehdä?

Viime aikoina on lisääntynyt huomattavasti roskapostien määrä ja Radicenterin sekä asiakkaiden huoli koskien tätä ongelmaa. Kysymys on aina ollut sama: ”Miten voisi paremmin estää saapuvaa roskapostia?” Olemme omalta puolelta ottaneet käyttöön kansainväliset roskapostin estolistat: – cbl.abuseat.org – bl.spamcop.net – combined.rbl.msrbl.net – b.barracudacentral.org – zen.spamhaus.org – hostkarma.junkemailfilter.com Joka päivä kuitenkin lisääntyy uusia lähettäjiä (roskapostittajat) ja tieto […]

Gmail ongelma alkaen 05.04.2014

Osaat asiakkaat ovat ilmoittaneet ongelmasta jossa gmail.com palvelimilta lähetetyt sähköpostit eivät saapuu postilaatikkoon. Tämä on maailmanlaajuinen ongelma, koska jotkut Gmail / Google postipalvelimet ovat SpamCopin RBL estolistalla (lisää noteerataan päivittäin). Vikailmoitus on yleensä: The error that the other server returned was: 550 Email blocked by bl.spamcop.net” Meidän puolella on kaikki kunnossa – Asiakkaiden sähköposti palvelimissa […]

Ongelmat Mac Mail ohjelman kanssa

Monet asiakkaat, jotka käyttävät Mac-tietokoneita,  ovat valittaneet, että Mail antaa jonkinlaisen virheilmoituksen tai ei voi jatkuvasti lähettää viestejä. Kyseinen vika on aiheuttanut myös IP osoitteiden blokkaamista palvelimen puolelta ja estänyt pääsyn verkkosivuille. Ongelma on tullut sen jälkeen, kun uusin Mac Mail -päivitys (aiemmin oli samanlainen ongelma vain MS Outlook-issa), jossa Mail ohjelma ei muista pitkiä […]

PHP skripti kotisivullesi webmail käyttöä varten

Osaat asiakkaat ovat kysyneet että miten voisi ohjata omat asiakkaat tai työntekijät nopeammin webmailin sivulle tai sivulle josta saa itse asiakas vaihtaa salasanan – suosittelisin seuraavaa PHP skriptaa (NB! Tiedosto johon sen koodin laittaa – pitäisi olla .php loppuinen): <html> <head> <title><?php $_SERVER['SERVER_NAME'] ?></title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> </head> <body leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" text="#000000" […]

Sähköpostitilin säätäminen – Mac

1. Mail -> Perferences 2. Accounts -> Account informationDescription: Sähköpostitilin kuvaus Email address: Teidän sähköpostiosoite (Esim: minun.nimi@domain.fi) Full name: Teidän nimi Incoming server: mail.domain.fi Username: Teidän käyttäjätunnus (Esim: minun.nimi@domain.fi) Password: Teidän salasana 3. Accounts -> AdvancedIncoming server port: 995 Use SSL – Yes Authentication: Password 4. Accounts -> Account info – Outgoing server 5. Outgoing […]

Sähköpostitilin luominen – iPad

1. Sähköpostitilin asentamiseksi avaa Settings app, valitse Mail, Contacts, Calendars ja sen jälkeen Add Account. Valitse Other. 2. Sähköpostitilin lisäämiseksi valitse Add Mail Account. 3. Anna tilin tiedot: Name: Teidän Nimi Email: teidän@sähköpostiosoite.fi Password: teidän sähköpostin salasana Description: teidän@sähköpostiosoite.fi Painakaa Next 4. Anna tilin lisätiedot Name – Teidän Nimi E-Mail: teidän@sähköpostiosoite.fi Description: teidän@sähköpostiosoite.fi Incoming mail […]

Sähköpostitilien hallinta DirectAdminissa

Sähköpostitilien hallinta tapahtuu DirectAdminin kautta: E-Mail Accounts Tilien luominen. Salasanojen muuttaminen. Postilaatikon koon muuttaminen.Catch-All E-Mail Aseta Catch-All palvelu Forwarders Sähköpostien edelleenohjaukset Autoresponders Automaattivastaajat Vacation Messages Lomavastaajat   Sähköpostitilien luominen Avatkaa linkki E-Mail Accounts, sitten Create mail account. Kirjoittakaa uuden sähköpostiosoitteen nimi (kuvassa esimerkkinä arved @domain.com), salasana (pakollista on käyttää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita) […]