SSH

Kuinka kopioida tilin tietoja eri DirectAdmin palvelimelta toiseen

Tässä esimerkissä näet , miten voit kopioida / siirtää käyttäjätilin tiedostot yhdestä DirectAdmin (DA) palvelimelta toiselle rsyncin avulla 1 . Kirjautu vanhan palvelimeen SSH yli (Suosittelemme käytää Puttya) . 2 . Kirjautu vanhan palvelimeen DA kautta ( https://sunkotisivu.com:2222/ ) 3 . Kopio tiedostot ja asetukset yli DA’n ( Create/Restore backup -> Create backup ) 4 […]