WordPress

Joomla/WordPress hallintapaneeli (/administrator , /wp-admin/ wp-login.php) kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa

Viime viikkoina Joomla ja WordPress sivustoja kohtaan on tehty laajalti iskuja, jossa yritetään päästä asiakkaiden sivustojen hallintaan. Tämän takia oleme ottaneet käyttöön lisäsuojauksen sivustoille, erityisesti administrator kansio/polku. Hyökkäysten torjumiseksi olemme ottaneet käyttöön lisäkirjautumisen hallintapaneliin. Ennen kuin hallintasivulle pääsee, täytyy kirjautua seuraavilla tunnuksilla: Käyttäjätunnus: admin Salasana: radicenter