Suuren kysynnän takia olemme lisänneet DirectAdminiin mahdollsiuuden, että sähköpostitilin käyttäjä pystyy itse vaihtamaan s-postin salasanan ja aktivoimaan lomavastaajan.

Miten lisäosa aktivoidaan:
1. Kirjaudu DirectAdminiin
2. Valitse tarvittaessa domain ja etsi: Advanced Features -> Email level installer
3. Uudessa ikkunassa valitse osoite, mihin haluat lisäosan asentaa  – esimerkiksi  omadomain.fi/postikeskus

Lisäosan aktivoinnin jälkeen tarjoaa lisäosa mahdollisuuden siirtyä vastaavalle sivulle, jossa on kirjautumisikkuna:
screenshot-408
Kirjaudu normaalisti käyttäen omaa s-postin käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Lisäosan hallinnnassa on:

Current Usage – Näitab ära teie mailboksi kasutuse/mahu
Change Password – Voitte muuttaa s-postin salasanan.
Vacation Messages – Voitte lisätä/muokata oman sähköpostitilin lomaviestiä (Huom! Ainoastaan siinä tapauksessa, jos tilille ei ole asetettu automaattivastausta!)
Webmail – Linkit webmail sovelluksiin.
(NB! Suosittelemme RoundCubea, Squirrelmail on vanhentunut sovellus jota ei päivitetä ja joka on poistumassa käytöstä.)
screenshot-409

Kysymykset/Vastaukset

—-
K: Onko mahdollista myös luoda automaattivastaajia (Autoresponder)?
V:Ei ole. Autoresponderin pystyy lisäämään ainoastaan DirectAdmin hallintapanelin kautta pääkäyttäjätunnuksella!