cPanel halllintapanelin kirjautumissivulle pääsee kahdesta osoitteesta:

1. Palvelimen yleinen osoite, esimerkiksi: https://cpa.radicenter.eu:2083/
2. Osoite asiakkaan omalla verkkotunnuksella: https://cpanel.minunverkkotunnus .fi

Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään asiakkaille sähköpostilla. Jos olette unohtaneet salasanan, tarvitsette sen palauttamsieksi käyttäjätunnusta ja asiakastilin yhteys s-postiosoitetta.

1. Salasanan resetoimiseksi painakaa linkkiä  Reset Password.
2. Senjälkeen kirjoittakaa kohtaan Username käyttäjätunnus muodossa np1234* taii r1234**. Painakaa nappia  Reset Password.
3. Seuraavalla sivulla kirjoittakaa kohtaan Contact Email Address asiakastilin yhteys s-posti. Varmuuden vuoksi on siellä myös vihje, mikä on sen osoitteen alku ja loppu. Jos osoite on kirjoitettu, painakaa nappia Send Security Code.
4. cPanel lähettää teille turvakoodin sähköpostitse, tämä tulisi kopioida kohtaan Security Code. Painakaa nappia  Submit.
5. Teidät ohjataan sivulle, jossa voitte määrätä uuden salasanan. Kirjoittakaa uusi salasana kenttiin New Password ja Confirm password ja painakaa  Set Password.
6. Uusi salasana on luotu ja voitte kirjautua cPaneliin.