Horde Webmail ja sen säätäminen

1. Yleistä
2. Horden säätäminen
– Muokkaa Inbox-näkymää
– Tallenna automaattisesti lähetettyjen viestien yhteystiedot
– Kielen muuttaminen
– Automaattiset allekirjoitukset viesteihin

Yleistä

Hordella on enemmän mahdollisuuksia kuin oletusarvoisesti Roundcube webmail -ohjelmistolla.
Esimerkiksi:
– Vaikimisi Mobiilne kuva (korrektne kuva mobiilses seadmes)
– Tallentaa automaattisesti lähetettyjen viestien yhteystiedot osoitekirjaan.
– Inbox/Saapuneet näkymän muokkaaminen
– Kalenterinäkymä
– Parempi allekirjoituksen valikoima

Horden säätäminen

– Muokkaa Inbox-näkymää
1. Valitse valikosta, hammaspyörä merkin alta Preferences -> Mail
2. Siirry kohtaan Mailbox -> Mailbox Display
3. Säädä asetukset halutulla tavalla tai kuvan mukaan:

4. Preferences -> Mail alla, siirry kohtaan: Message -> Deleting and Moving Messages
5.Säädä asetukset halutulla tavalla tai kuvan mukaan:

6. Jos haluat vaakasuoran sijasta vertikaalisen postilaatikon näkymän, voit muokata sitä menemällä Saapuneet/Inbos etusivulle ja valitsemalla:
Other -> Vertical layout

– Tallenna automaattisesti lähetettyjen viestien yhteystiedot
1. Valitse valikosta, hammaspyörä merkin alta Preferences -> Mail
2. Siirry kohtaan: Compose -> Address Books
3. Lisää ruksi checkboksiin ”Save recipients automatically to the default address book?

– Kielen muuttaminen
1.Valitse valikosta, hammaspyörä merkin alta Preferences -> Global Preferences
2. Siirry kohtaan: Global Preferences -> Your Information -> Locale and Time
3. Säädä asetukset halutulla tavalla tai kuvan mukaan:

– Automaattiset allekirjoitukset viesteihin
1.Valitse valikosta, hammaspyörä merkin alta Preferences -> Mail
2. Siirry kohtaan: General -> Personal Information
3. Lisää allekirjoitus kohtiin ”Your signature:” ja ”Your signature to use when composing with the HTML editor
Huom! Ensimmäisessä laatikossa voi olla allekirjoitus ainoastaan tekstinä.
Toiseen laatikkoon voi lisätä allekirjoituksen HTML koodissa, esim. linkit, kuvat ym.