Webmailin käyttö

Meidän asiakailla on mahdollista käyttää myös webmailia. Käytössä on 2 eri webmail-ohjelmaa: Horde ja Roundcube.
Käyttäjäntunnus on aina sähköpostiosoitteen muodossa: nimi@verkkotunnuksennimi.tld

Webmailin osoite on yleensä muodossa:
1. https://webmail.verkkotunnuksennimi.tld
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
2. https://verkkotunnuksennimi.tld/webmail
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
3. https://verkkotunnuksennimi.tld:2096
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
4. https://cpX.radicenter.eu:2096
(jossa cpX on teidän webhotellin palvelimen nimen etu-liite (cpa,cpb,cpc,…, tms.))

Sähköpostiohjelman asetukset löytyy webmailin kautta:
Webmail -> Webmail Home -> “Configure Mail Client” tai ”Connect other devices”
Sielä näkyy oikeat asetukset sähköpostiohjelmille IMAP tilille, käyttäen SSL’ia.
(HUOM! Webmailin sivulla/Webmailissa on aina SSL käytössä!)

Sähköpostin uudelleenohjauksen pääsee laittaa webmailista käyttäjä itse:
Webmail -> Webmail Home -> Forwarders -> ”Add Forwarder” ikkunassa laita sähköpostiosoite, minne kopio sähköpostista ohjataan ja klikkaa ”Add forwarder” nappia.

Comments are currently closed.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.