Webmailin käyttö

Meidän asiakailla on mahdollista käyttää myös webmailia. Käytössä on 2 eri webmail-ohjelmaa: Horde ja Roundcube.
Käyttäjäntunnus on aina sähköpostiosoitteen muodossa: nimi@verkkotunnuksennimi.tld

Webmailin osoite on yleensä muodossa:
1. https://webmail.verkkotunnuksennimi.tld
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
2. https://verkkotunnuksennimi.tld/webmail
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
3. https://verkkotunnuksennimi.tld:2096
(jossa siis verkkotunnuksennimi.tld olisi oman verkkotunnuksen osoite (ilman WWW etu-liitettä!))
4. https://cpX.radicenter.eu:2096
(jossa cpX on teidän webhotellin palvelimen nimen etu-liite (cpa,cpb,cpc,…, tms.))

Sähköpostiohjelman asetukset löytyy webmailin kautta:
Webmail -> Oikeassa yläkulmassa klikkaa oman sähköpostiosoitteen päälle -> “Configure Mail Client” tai ”Connect other devices”
Siellä näkyy oikeat asetukset sähköpostiohjelmille IMAP tilille, käyttäen SSL tai ilman SSL’a.