HTTP herja kuvien lataamisessa WordPress sivulle

Osaat asiakkaat ovat kysyneet, miksi voi jossain vaiheessa esiintyä ongelmia kuvien lataamisessa WordPress (WP) sivulle? Osaat kuvat menee normaalisti, tai/mutta jotkut saa ”HTTP ongelma” herjaviestin…

Yleiset ongelmat voi olla:
1. Ongelmia tiedoston/kansion oikeuksien kans, WP upload kansion polku tai liian iso tiedoston koko.
Noille löytää esimerkkejä sivulta:
https://docs.presscustomizr.com/article/229-fixing-errors-when-uploading-images-in-wordpress

2. Voi esiintyä ongelma, jossa WP yrittää käyttää PHP iMagick ominaisuutta GD’n tilalla, ja isompien kuvien koko (pikseleiden arvo – yli 2000×2000 px) lataaminen palvelimelle/koon muokkaus WP’n sopivaan kokoon antaa herjan, kun WP’n ohjelmisto yrittää käyttää koko tilin resurssia – pienemmällä paketilla voi resursseista jäädä vähäksi. Ratkaisuna olisi lisätä WP’lle koodi:

add_filter( 'wp_image_editors', 'change_graphic_lib' );

function change_graphic_lib($array) {
  return array( 'WP_Image_Editor_GD', 'WP_Image_Editor_Imagick' );
}

Enemmän tietoa asiasta löytyy sivulta:
https://wordpress.stackexchange.com/questions/59763/how-to-fix-http-error-when-uploading-images

Comments are currently closed.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.