Sähköpostitilin asetukset

Sähköpostitilin asetukset voit tarkistaa:
1. kirjautumalla omalla sähköpostiosoitteella oman webmailin sivulla ( https://webmail.sinunverkkotunnuksennimi.fi , jossa siis sinunverkkotunnuksennimi.fi pitäisi vaihtaa omaan verkkotunnuksen nimeen, mikä on käytössä sähköpostinosoitteellakin!)
2. ”Webmail Home” -> ”Other Webmail Features” -> ”Configure Mail Client” sivulle
(Jos ”Webmail Home nappia ei näy kuvaruudun reunassa, oot jo samalla sivulla!)

”Configure Mail Client” sivulta näkee kaikki tarvittavat asetukset ”SSL settings (Recommended)” laatikosta tai vastaavan sähköpostiohjelman linkin kautta samalla sivulla.

Huom! Sähköpostintilin yhteys palvelimelle, asiakkaan omasta sähköpostinohjelmasta, toimii alkaen 01.07.2020 ainoastaan yli suojaton SSL/TLS yhteyden!
Jos käytössä on Windows XP tai vanha MacOS käyttöjärjestelma (ja/tai vanhentunut sähköpostinohjelma), sähköpostin autentikointi ei toimii SSL/TLS kautta eikä sähköpostia voi käyttää siitä koneesta (muuteen, kuin webmailin kautta) ennen, kun käyttöjärjestelma (ja/tai sähköpostinohjelma) on päivitetty!

Comments are currently closed.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.