PHP’n säätäminen / PHP asetuksien määrittely

Kaikki cPanel tilin käyttäjät voi säätää PHP asetuksia cPanel tilin tai .htaccess tiedoston kautta tai laittaamalla ini_set() komennon PHP koodiin.

1. cPanel tilin kautta per verkkotunnus, käytössä olevan PHP version mukaan:
– Kirjaudu cPanel tilille
– SOFTWARE -> MultiPHP INI Editor -> Basic Mode (jos haluat vaan muokata yleisä asetuksia) -> Valitse verkkotunnus -> Muokkaa tarvittavia asetuksia ja tallenna ”Save” napin kautta.
– SOFTWARE -> MultiPHP INI Editor -> Editor Mode (jos haluat muokata/lisätä/poistaa eri PHP lisäasetuksia) -> Valitse verkkotunnus -> Muokkaa tarvittavia asetuksia ja tallenna ”Save” napin kautta.

2. PHP tiedostoon ini_set() kautta:

ini_set('what_to_change', 0/1);

Enemmän tietoa SIVULTA

Comments are currently closed.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.