Chat / support@radicenter.eu

DirectAdmin varmuuskopiointi kadonnut

Alkaen maaliskuusta 2014 ei ole enää mahdollista käyttää DirectAdminin ”varmuuskopiointia” sivulla ”Create/restore backups”.

Syyt siihen, miksi tämä ominaisuus poistettiin:
1. Kyseinen varmuuskopiointi ei ottanut talteen tiedostoja ja sähköpostiviestejä. Ainoastaan tietokannat, sähköpostiosoitteet ja FTP käyttäjätunnukset. Isojen tietokantojen varmuuskopiointi aiheutti palvelinten kaatumisia, lisäksi olivat jotkut varmuuskopiot virheelliset.
2. Radicenter tekee kaikista tarvittavista tiedostoista ja asetuksista varmuuskopiot kerran vuorokaudessa ja säilyttää varmuuskopioita 3 kuukautta.
4. Asiakas pystyy itse latamaan varmuuskopion tietokannasta DirectAdminissa ” MySQL Management” kautta (Download). Kyseinen varmuuskopiointimenetelmä ei kuormita palvelinta ja on varmempi.
5. Asiakas pystyy edelleen varmuuskopioimaan itse tiedostot ja sähköpostiviestit DirectAdminin ”File Manager” / FTP kautta.

Kysymyksiä / vastauksia:

K :
Olen menettänyt varmuuskopio kansion – miksi? Voinko saada sen takaisin jollain tavalla – oleelliset tiedostot olivat siellä !
V :
Kun ominaisuus suljettiin, DirectAdmin järjestelmä poisti joidenkin tilien root kansiosta kansion ”backups”. HUOM! Mitään ei poistettu pysyvästi, jos asiakas haluaa, voimme palauttaa varmuuskopionti kansion sisällön! DirectAdminin poistaman kansion palauttaminen on ilmainen!

Comments are currently closed.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toiminnallisuuteen ja muihin tarkoituksiin. Tämän sivuston käyttö tarkoittaa evästeiden hyväksymistä.
Hyväksyn.